Cursusagenda


Incompany Cursussen en Trainingen

Toegesneden op uw organisatie

Wilt u het kennis- en deskundigheidsniveau van uw organisatie, afdeling of team op een specifiek terrein verder ontwikkelen of verbeteren? Laat de Onderwijsgroep Noordwest-Holland in nauw overleg met u een maatwerkopleiding ontwikkelen. Dat heeft zo zijn voordelen:

Optimale aansluiting bij uw organisatie
Onze docenten stellen een opleidingsprogramma samen dat optimaal aansluit bij uw werkwijze, uw organisatie, uw producten en diensten. 

Uw hele afdeling op hetzelfde kennisniveau
De Onderwijsgroep Noordwest-Holland brengt uw hele afdeling of team in één keer op hetzelfde niveau. Daarmee vergroot u direct het draagvlak binnen uw organisatie. 

Locatie en tijdstip naar wens
Bij de Onderwijsgroep Noordwest-Holland staan uw wensen voorop. U bepaalt zelf waar de opleiding plaatsvindt en op welk tijdstip. Helemaal zoals het u uitkomt. 

Investeren is besparen
Uw afdeling of team in één keer opleiden loont de moeite: het is goedkoper dan afzonderlijke cursussen. Geven we de cursus bij u op locatie, dan bespaart u ook nog eens op de locatiehuur, catering, reiskosten en reistijd.

Impuls voor teamspirit
Bijkomend voordeel van een maatwerkopleiding is dat het – bewust en onbewust – de eenheid en betrokkenheid binnen uw afdeling of team vergroot. 

Meer weten over maatwerktrajecten?

Neem contact op met Onderwijsgroep Noordwest-Holland via 0223-611 310 of info@onderwijsgroepnwh.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.


Kies een vakrichting:

Cursusagenda
Het laatste nieuws

Het laatste nieuws
Onderwijsgroep Noordwest-Holland
Postbus 250, 1780 AG Den Helder

Telefoon: (0223) 611 310
info@onderwijsgroepnwh.nl